Данило Мавлянов разом з представниками громадської ради при Бучанській райдержадміністрації поспілкувався з питання захисту прав потерпілих від воєнних злочинів, злочинів проти миру і людяності, скоєних під час російської агресії проти України

Дата: 13.10.2022 10:17
Кількість переглядів: 268

Відбулася зустріч голови Бучанської районної (військової) адміністрації Данила Мавлянова з представниками Громадської ради при Бучанській районній (військовій) адміністрації - заступницею голови ради Квасовою Ольгою, Олексієм Васильовичем Бугаївським та Целовальніченко Наталією Євгенівною.

Фото без опису

Йшлося про проєкт, започаткований адвокаткою, правозахисницею Наталією Целовальніченко щодо захисту прав потерпілих від воєнних злочинів, злочинів проти миру і людяності, скоєних під час російської агресії проти України.

Метою проєкту є об’єднання зусиль громадських організацій та українського бізнесу з залученням уповноважених органів державної влади задля вирішення загальнодержавної проблеми – відновлення прав українського народу, як потерпілого від російської агресії, шляхом відшкодування завданої шкоди у повному обсязі кожному потерпілому за рахунок заарештованих російських активів (власності росії та її юридичних і фізичних осіб на території України та інших країн світу).

Проєкт пропонується почати саме з Бучанського району, чиї громади першими постраждали внаслідок російського вторгнення.

Наступного тижня відбудеться прес-конференція Громадської ради Бучанського району за участю Голови БРДА щодо питань, пов’язаних з правовими вимогами про відшкодування до країни-агресора від громад району та алгоритмів дій.

Данило Мавлянов підняв питання практичної допомоги Громадської ради мешканцям Бучанської громади. Йшлося насамперед про обігрів модульних містечок, розташованих на території району. Конче необхідні генератори, «буржуйки», теплові пушки, теплий одяг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень