Пройшла нарада з питань діяльності лісових господарств району

Дата: 13.10.2022 17:38
Кількість переглядів: 245

Відбулася робоча нарада голови Бучанської районної (військової) адміністрації Данила Мавлянова з керівниками лісових господарств Бучанського району.

Фото без опису

Розглядали питання забезпечення населення деревиною для опалення та цін на неї.

У Макарівському лісовому господарстві черги на сосну немає. Є черга на тверді породи деревини, оскільки ліс тут росте переважно хвойний. Існує також проблема з транспортом для перевезення деревини.
Ціни на дрова у макарівському лісництві:
Сосна – понад 1000 грн, дуб – 1350 грн.
Київське лісове господарство на сьогодні особливих проблем не має. Лісництво працює у звичному режимі. Черг на дрова немає. Потреби населення задовольняються. Проте, частина територій лісництва ще заміновано.

Фото без опису

Ціни на дрова у Київському лісництві:
Сосна – 1122 грн, твердолисті породи – 1350 грн, м’яколисті породи – 840 грн.
Тетерівське лісове господарство має достатньо дров. Черг немає. Виписки на дрова формуються одразу після отримання заявки. Продається переважно сосна. 
Ціни на дрова у Тетерівському лісництві:
Сосна – 875 грн, дуб – 1250 грн.

Клавдієвське лісове господарство наразі відвантажило населенню понад 3000 кубометрів дров. Вантажі лісництво має змогу доставляти замовникам своїм транспортом. В цілому, люди в селах на території лісництва вже забезпечені дровами.

Нагадаємо, що незабаром запрацює державний онлайн-ресурс «ДроваЄ» для продажу дров населенню, який зараз знаходиться на стадії розробки, і замовляти дрова стане зручніше.

Наприкінці наради Данило Мавлянов дав доручення керівнику Макарівського лісництва надати необхідну деревину для потреб модульного містечка в Макарові. 
Особливо голова адміністрації наголосив на тому, що черг на закупівлю дров бути не повинно. Мешканців району потрібно забезпечені повністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень