Всесвітня організація Sikhs for all Ukraine допомагає Бучанському району

Дата: 21.10.2022 16:53
Кількість переглядів: 329

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов та заступник голови Костянтин Катаєв зустрілися з представниками організації Сінгхом Харджіндером, Вармою Ашок Кумаром, Харбір Бхатія та Надією Ледньовою.

Фото без опису

Організація була створена з початку повномасштабної війни з метою допомоги українцям, які постраждали внаслідок агресії, втратили житло та майно.

Індуси Сінгх Харджіндер та Варма Ашок Кумар вже понад 30 років мешкають в Україні і є громадянами. Їх не залишила байдужими біда, яка прийшла на землю, що стала їх другою домівкою. Тоді ж і була створена організація Sikhs for all Ukraine (сікхи для України), яка об’єднала сікхів усього світу у прагненні допомогти українцям. Адже історія боротьби сікхів дуже схожа з історією боротьби України за незалежність.

Фото без опису

Кошти на допомогу українцям надходять в організацію з усіх країн, де мешкають сікхи. Від початку звільнення Бучанського району від російських окупантів Сінгх Харджіндер та Варма Ашок Кумар постійно допомагають мешканцям громад продуктовими наборами, одягом, засобами гігієни. Ірпінь, Гостомель, Буча, села Озера, Мощун, Загальці та ін – така географія їх постійних поїздок з гуманітарними вантажами. Крім того, організація збирала кошти для закупівлі необхідного транспорту для ЗСУ. Автомобілі, завантажені продуктами відправлялися на фронт.

Фото без опису

Данило Мавлянов та Костянтин Катаєв обговорили з представниками Sikhs for all Ukraine найбільш гострі питання, що стосуються підготовки до зими та потреб населення району.

Свою допомогу району Sikhs for all Ukraine прагне зробити більш суттєвою. Тому обговорили питання надання для чотирьох найбільших медичних закладів Бучанського району медичного обладнання за списком, який був складений відділом охорони здоров’я райдержадміністрації відповідно до потреб медустанов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень