У Бородянській територіальній громаді передано благодійну допомогу для дітей, з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 27.10.2022 16:51
Кількість переглядів: 202

За дорученням голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова у Бородянській громаді відвідали родини, які потребують підтримки.

Заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Костянтин Катаєв та в.о. служби у справах дітей та сім’ї Бучанської районної державної (військової) адміністрації Любов Дубінчук разом з керівником служби у справах дітей Бородянської селищної територіальної громади Тетяною Вишняк здійснили виїзд до родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Таким родинам, які без того живуть у скруті, надзвичайно важко доводиться у теперішній важкий воєнний час.

Підтримати, надати гуманітарну допомогу таким родинам відгукнулися БФ «Родина-Україна» з Назаром Збіглеєм та координатор громадської ініціативи з допомоги нужденним сім’ям з дітьми Олександр Довгопол.

Назар Збіглей та Олександр Довгопол передали родинам, як благодійну допомогу, продукти харчування, солодощі, засоби гігієни, одяг, іграшки.

Під час виїзду поспілкувалися з родинами про все, що їх турбує. Діти були відкриті до спілкування: розповідали про свої мрії та плани на майбутнє, про навчання та професії, які мріють здобути.

Завдання Бучанської районної державної (військової) адміністрації – всіляко підтримувати, допомагати, сприяти вирішенню питань сімей, які з різних причин потрапили в складні життєві обставини. Ми не будемо стояти осторонь і завжди підставимо плече підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень