28 ЖОВТНЯ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НЕК «УКРЕНЕРГО» ПРОДОВЖИВ ЗАПРОВАДЖУВАТИ ЕКСТРЕНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА

Дата: 28.10.2022 15:39
Кількість переглядів: 217

Сьогодні, 28 жовтня, з 8:25 за розпорядженням НЕК«Укренерго» в Київській області продовжуються екстрені відключення світла. Через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливі застосування більш тривалих відключень електропостачання.

Картинки по запросу фото опори електрики

Ситуація в енергосистемі залишається напруженою. Просимо всіх жителів підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Представників бізнесу – обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Також радимо правильно включати електроприлади після стабілізаційного відключення, щоб запобігти одночасному значному зростанню навантаження та аваріям на електромережах. П’ять простих рекомендацій від ДТЕК Київські регіональні електромережі тут. 

Нагадаємо, рф продовжує атакувати об’єкти енергетичної інфраструктури. Із ладу були виведені низка критично важливих об’єктів. Внаслідок цього в Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, держенергокомпанія НЕК «Укренерго» вимушена вводити безпрецедентні екстрені обмеження електропостачання.

Графіки стабілізаційних відключень, які складені напередодні, більше на актуальні. На жаль, найближчими днями зберігається висока можливість застосування більш жорстких і тривалих відключень електропостачання.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

https://koda.gov.ua/28-zhovtnya-v-kyyivskij-oblasti-nek-ukrenergo-prodovzhyv-zaprovadzhuvaty-ekstreni-vidklyuchennya-svitla/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень