Понад 1000 дров’яних опалювальних печей передадуть на забезпечення теплових потреб малозахищених верств населення

Дата: 03.11.2022 12:18
Кількість переглядів: 171

Київщині за сприяння «Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України» нададуть понад 1000 дров’яних опалювальних печей. Вони розраховані на забезпечення теплових потреб малозахищених верств населення. Про це повідомив заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко.

Фото без опису

Минулого тижня на Київщину вже доставили 276 таких дров’яних печей. Вони зможуть забезпечити оселі теплом взимку. Допомога призначена для малозабезпечених верств населення, зокрема для літніх людей, осіб з інвалідністю, багатодітних родин, внутрішньо переміщених осіб тощо.

Отримані дров’яні печі будуть розподілені відповідно до сформованих потреб для Бородянської, Пісківської, Іванківської та Поліської територіальних громад пристоличного регіону. Згодом такі опалювальні пристрої передадуть і для Великодимерської, Макарівської, Глевахівської, Гостомельської, Димерської та Калинівської (Броварського району) громад. 

«Про те, що цей опалювальний сезон буде складним, наголошував неодноразово. Але ми повинні об’єднатися і зробити все, щоб він пройшов стало. Першочергово маємо потурбуватися про тих, кому необхідна допомога. Це багатодітні сім’ї, особи з інвалідністю, вимушені переселенці. Дров’яні опалювальні печі стануть для таких сімей альтернативним джерелом тепла взимку», — зазначив Микола Бойко.

КОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень