Віцепрем`єрка Ірина Верещук відвідала Бучанський район з гуманітарною місією

Дата: 04.11.2022 10:07
Кількість переглядів: 224

Ірина Верещук передала гуманітарну допомогу Бородянському психоневрологічному інтернату з геріатричним відділенням. Захід відбувся за участі голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова, голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби та директора департаменту соціального захисту населення Київської обласної військової адміністрації Ігоря Мещана.

Фото без опису

Гуманітарний вантаж Бородянському інтернату зібрало об`єднання «Українська громада в Нідерландах». Його представники Ігор Киритченко та Наталія Косміна спільно з Іриною Верещук передали допомогу закладу.

Бородянський психоневрологічний інтернат став відомим на всю Україну та поза її межами трагічною історією 20-денного перебування у нелюдських умовах та постійних знущаннях з боку російських окупантів. Увесь цей час разом з пацієнтами була директорка закладу Марина Ганіцька та працівники, які допомагали людям виживати.

Фото без опису

Ірина Верещук, Олексій Кулеба та Ігор Мещан особисто брали участь у організації гуманітарного коридору для евакуації Бородянського інтернату у березні. Тому сьогоднішня зустріч з працівниками була особливо теплою.

Марина Ганіцька подякувала за допомогу Ірині Верещук та Ігорю Киритченку. Завдяки підтримці влади та благодійників установа відновилася і продовжує свою роботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень