Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва відбулася культурно-мистецька акція для мешканців модульних містечок Макарівської, Бородянської та Гостомельської територіальних громад

Дата: 07.11.2022 14:40
Кількість переглядів: 162

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва КЗ «Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» за підтримки та участі сектору культури, молоді та спорту Бучанської районної державної (військової) адміністрації, відділу молоді і спорту Бучанської міської ради, відділу культури, молоді та спорту Гостомельської селищної військової адміністрації провели культурно-мистецьку акцію для мешканців модульних містечок Макарівської, Бородянської та Гостомельської територіальних громад.

Фото без опису

У модульних містечках проживають люди, які внаслідок російської агресії залишилися без даху над головою, кого війна позбавила домівок, затишку рідної оселі а то і рідних.

Підтримати їх, зігріти теплом сердець, розрадити і надихнути гарною піснею приїхали аматорські та професійні колективи і виконавці Бучанського району та Києва.

Фото без опису

Колектив «Заграва» з с.Мощун Гостомельської ТГ, села, яке саме зазнало страшних руйнувань і нищення, не припинив існувати, а, навпаки, продовжує діяльність і силою свого духу підтримує земляків. От і суботнього дня вони з віночком українських пісень долучилися до спільного концерту для мешканців модульних містечок разом з пісенним колективом «Козацькі Джерела» з селища Макарів, який є лауреатом багатьох вітчизняних та зарубіжних конкурсів. У концерті взяв участь фронтмен гурту «Гонта» Костянтин Фастівець, пісні виконали керівник обласного центру народної творчості Олена Завальська, завідувач сектором культури молоді та спорту Бучанської райдержадміністрації Сергій Виговський.

Протягом дня концерти пройшли у кожному з містечок. А в Гостомелі запросили до глядацької аудиторії і військових.

Подяку від голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова за проведену акцію та вітання артистам у переддень свята передав заступник Євген Рибалко.

На зображенні може бути: 17 людей, люди стоять, взуття, дерево та на відкритому повітрі

Слова щирої вдячності звучали від мешканців модульних містечок та прохання організовувати подібні заходи частіше.

Сектор культури, молоді та спорту Бучанської районної державної (військової) адміністрації висловлює особливу подяку компанії «DMusic» та особисто її керівнику Олександру Драпу за безкоштовне забезпечення технічної підтримки в організації концертів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень