БФ «Emerland» надав допомогу сім`ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у Бучанському районі

Дата: 09.11.2022 09:56
Кількість переглядів: 182

Служба у справах дітей та сім`ї Бучанської районної державної (військової) адміністрації висловлює вдячність Благодійному фонду розвитку «Emerland» в особі виконавчого директора Кирила Осипова за допомогу, надану родинам Бучанського району.

БФ «Emerland» є партнером благодійної організації «Souls4Good», яку з початку широкомасштабної російсько-української війни було створено в Англії небайдужими до долі України людьми. Англійці відповідно до потреб збирають і передають адресно в Україну гуманітарні вантажі. У зборі допомоги беруть участь навіть діти. Англійські однолітки збирають і передають українським дітям іграшки, виготовлені власноруч поробки, а також написані власноруч від щирого серця молитви за Україну.

Працівники БФ «Emerland» звернулися до заступника Голови Бучанської райдержадміністрації Євгена Рибалка та керівниці служби у справах дітей та сім`ї Любові Дубінчук з пропозицією надати допомогу сім`ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у Бучанському районі. Отримані теплі ковдри, одяг для дітей від 0 до 18 років незабаром будуть доправлені службою у справах дітей та сім`ї потребуючим родинам.

Дякуємо англійській благодійній організації «Souls4Good» за підтримку України, за щирі і чуйні серця.

Окремі слова вдячності Благодійному фонду розвитку «Emerland» за проявлену ініціативу та координацію волонтерської допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень