Гроші на альтернативне опалення - захисникам, а сімʼям, що втратили житло, кошти на відновлення

Дата: 11.11.2022 13:08
Кількість переглядів: 187

За ініціативи міжфракційної депутатської групи «Відродження Київщини», яка створена в Київській обласній раді, громада Бучанського району отримає пряму фінансову допомогу з фондів обласних депутатів.

Фото без описуФото без опису

«Зима буде важка, тому спільними зусиллями маємо допомогти людям, які вступили до лав добровільних формувань, а також надати допомогу тим, хто через війну втратив житло» - зазначив депутат Київської обласної ради Андрій Кріпак, співголова міжфракційної групи «Відродження Київщини». В приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації обласні депутати разом з керівництвом Бучанської районної державної (військової) адміністрації зустрілися з керівниками ДФТГ і обговорили нагальні проблеми, окреслили план дій. Домовились, що члени міжфракційної групи виділять гроші на закупівлю дров. Попередня сума на ці потреби - понад півтора мільйони гривень, кошти нададуть депутати. Окрему суму сформують під допомогу конкретним родинам на ремонт.

Фото без опису

«Важливо допомогти з ремонтом та відновленням житла сімʼям, що не мають жодного іншого варіанту житла. Наша амбіція - допомогти всім родинам. Перші результати отримаємо вже цього року. Робота важка, але необхідна. Маємо працювати з подвійною інтенсивністю» - ділиться депутат Київоблради Віктор Світовенко, член міжфракційної групи.

У тісній співпраці з Київською обласною військовою адміністрацією, керівництвом Бучанської районної державної (військової) адміністрації та обласних депутатів запрацював механізм, що допоможе громаді Київщини пережити важку зиму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень