Громади Бучанщини добре підготувалися до опалювального сезону

Дата: 16.11.2022 14:34
Кількість переглядів: 422

Громадська Рада при Бучанській районнії державній (військовій) адміністрації провела моніторинг готовності ОТГ району до опалювального сезону, який показав що громади забезпечені твердим паливом, підготували котельні та альтернативні джерела забезпечення теплом соціальних об’єктів.

Фото без опису

Минулого тижня на своєму  6 черговому засіданні Громадська Рада при Бучанській районній державній (військовій) адміністрації підвела підсумки моніторингу готовності ОТГ району до опалювального сезону, що проводився в вересні-жовтні цього року. В ході моніторингу зїясувалося, що більшість об’єднаних територіальних громад району в цілом добре готові до осінньо-зимового періоду (ОЗП) та опалювального сезону. Так, за словами голови комітету Громадської ради з питань інформаційної політики, інвестицій, бюджету, програм соціально-економічного розвитку, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з територіальними громадами та органами місцевого самоврядування Олександра Голіздри, всі громади, що мають котли на твердому паливі цим паливом забезпечені. «Також більшість громад розробили альтернативні схеми забезпечення теплом таких соціальних об’єктів як лікарні, дитячі садки, школи», - наголосив Голіздра. Крім того, у всіх громада було проведено аудит теплотрас, проведено відповідне їх обслуговування та ремонт.

На сьогодні в багатьох громадах району вже розпочато подачу тепла до багатоквартирних будинків. Враховуючи воєнний стан, загрози, пов’язані з обстрілами території, а також можливі аварії у тепло-, водо- та електромережах, Громадська Рада, як повідомив її Голова Олександр Тигов, прийняла рішення продовжити моніторинг ситуації щодо опалення та надання комунальних послуг в територіальних громадах Бучанського району.

В рамках моніторингу, Громадська Рада опублікувала своїй Facebook сторінці

https://www.facebook.com/grom.rada.bucha.rda/posts/pfbid02LNi3KP2VQMkSdrnFRuKYrfHuc8yW3Hf6jHM2hakiTJ5d8iM3fYfnNePLEvPWWD7kl

 контактну інформацію Урядової гарячої лінії та роз’яснення щодо користування нею мешканцями району в разі виникнення проблем з теплопостачанням. Крім того, в даній публікації в разі наявності таких проблем запропоновано також звертатися з їх описом на електронну скриньку Громадсьвої ради - grom.rada.bucha.rda@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень