Організація Sikhs for all Ukraine (Сикхи для України) продовжує допомагати мешканцям сіл Бучанського району

Дата: 17.11.2022 15:41
Кількість переглядів: 572

Організація Sikhs for all Ukraine (Сикхи для України), про яку ми писали раніше, продовжує допомагати мешканцям сіл Бучанського району.

Фото без опису

Сінгх Харджіндер, Рачхпал Чанд та Варма Ашок Кумар, представники цієї благодійної організації, майже щодня везуть продуктові набори мешканцям територіальних громад деокупованих районів Київщини.

Ірпінь, Буча, Бородянка, Макарів, Мощун, Озера, Здвижівка, Немішаєве та інші – лише частинка географії їхніх поїздок.

Сінгх Харджіндер показує світлини з поїздок. Серед них є фото, де зазнимковано як у селі Бучанського району волонтерів зустрічає бабуся біля своєї хати. Сінгх розчулено розповідає: «Розумієте, оця бабуся , усі бабусі, яких ми тут зустрічаємо, вони схожі на мою бабусю, що живе в Індії, яку дуже люблю і давно з нею не бачився. І коли я зустрічаю у селах українських бабусь, які через обстріли російських військ залишились без даху на головою – моє серце крається, болить за них, як за свою рідну.»

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Бучанська районна державна (військова) адміністрація висловлює щиру вдячність волонтерам Сінгху Харджіндеру, Рачхпалу Чанду, Вармі Ашок Кумару та сикхам усього світу, які об`єдналися в організацію Sikhs for all Ukraine, за небайдужість до долі українців, за невтомну підтримку мешканців Бучанського району, які постраждали внаслідок російської агресії та опинилися у скруті.

Данило Мавлянов зустрівся з Сінгхом Харджіндером, Рачхпалом Чандом та Вармою Ашок Кумаром, особисто подякував за небайдужість та невтомну працю, і відзначив їхню волонтерську діяльність подячними грамотами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень