21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 11:33
Кількість переглядів: 227

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.

Вітання з Днем Гідності та Свободи! | Степанківська СТГ

Цього дня ми вшануємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Україна віками виборювала своє право бути в сім`ї європейських народів і 21 листопада 2013 року, коли уряд заявив про відмову від підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом, українці вийшли на акції протестів, щоб відстояти свій вибір. Продемонструвавши непереборну жагу до вільного життя, до права самостійно розпоряджатися власною долею.

Криваву ціну українці заплатили за гідність та прагнення свободи під час подій Майдану і відтоді дев`ятий рік захищаємо право на вільний вибір, воюючи з кровожерливими російськими загарбниками. Сьогодні через призму війни поняття незалежності, демократії та свободи ми осмислили по новому.

Вічна Слава Героям!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень