"Від швидкості реагування та виконання поставлених завдань залежить безпека та життєдільність кожної територіальної громади району", - Данило Мавлянов

Дата: 21.11.2022 13:39
Кількість переглядів: 158

Відбулася нарада з керівниками територіальних громад Бучанського району під головуванням начальника Бучанської районної військової адміністрації Данила Мавлянова.

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенні

На початку зустрічі начальник районної військової адміністрації наголосив на своєчасному виконанні територіальними громадами району усіх протокольних доручень Київської обласної та Бучанської районної військових адміністрацій у сфері цивільного захисту населення та оборони району, адже від швидкості реагування та виконання поставлених завдань залежить безпека та життєдільність кожної територіальної громади району.

Також на нараді керівники територіальних громад доповіли щодо стану роботи системи оповіщеня у громадах району та стану інформування населення щодо функціонування та місць розташування пунктів обігріву, захисних споруд цивільного захисту в територіальних громадах району.

Наразі при районній державній адміністрації утворено комісію з питань обстеження пунктів обігріву та перевірки їх забезпечення необхідним майном та обладнанням, яка вже розпочала свою роботу.

Підсумовуючи нараду, Данило Мавлянов зауважив, на особистому контролі виконань всіх доручень, наданих керівникам територіальних громад.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень