На Київщині до ліквідації негоди залучено 176 одиниць техніки та 226 робітників

Дата: 30.11.2022 10:59
Кількість переглядів: 103

У Київській області триває очищення та протиожеледна обробка доріг. Так, станом на ранок 30 листопада для розчищення снігу та посипання дорожнього полотна залучено 127 одиниць техніки на дорогах державного значення та 49 одиниць спецтехніки на автошляхах загального користування місцевого значення. Загалом до робіт залучено майже 226 працівників. За цю добу використано 853 тонни піщано-соляної суміші.

Фото без опису

Нагадуємо, що під час погіршення погодних умов на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення триває чергування інженерно-технічних працівників, механізаторів та водіїв.

Щоб отримати інформацію про стан проїзду — звертайтесь до Єдиного контактного центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80. Також цілодобово працює Диспетчерська служба доріг місцевого значення: +38 093 454 58 13.

Нагадаємо, що за даними Українського гідрометцентру вдень, 30 листопада, на Київщині прогнозують мінливу хмарність без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Протягом дня синоптики прогнозують від 2° морозу до 1° тепла.

Звертаємося до водіїв – будьте уважними та дотримуйтеся безпечної дистанції.

КОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень