Благодійна допомога від ТОВ «Ламіс Україна» для підрозділів управління соціального захисту населення у Бородянці та Макарові

Дата: 05.12.2022 11:17
Кількість переглядів: 94

Генератори та копіювальні багатофункціональні пристрої у вигляді благодійної допомоги передало ТОВ «Ламіс Україна» для підрозділів управління соціального захисту населення у Бородянці та Макарові.

Фото без опису

Нагадаємо, що приміщення управління соціального захисту населення було вщент зруйноване російськими військами під час окупації Макарова. Після деокупації управління практично з нуля відновило свою роботу у тимчасово пристосованому приміщенні. Проте, для своєчасного і якісного надання послуг населенню району та внутрішньо переміщеним особам ще існує потреба в оргтехніці. А для безперебійної роботи в умовах відключення світла – в генераторах.

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов під особистим контролем тримає ситуацію з виплатами соціальних гарантій населенню та належним функціонуванням підрозділів управління соцзахисту.

Фото без опису

Тож, висловлюємо щиру вдячність ТОВ «Ламіс Україна» за значну матеріальну підтримку, небайдужість та розуміння проблем Бучанського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень