05 грудня - Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 11:23
Кількість переглядів: 94

Вітаю з Міжнародним днем волонтера усіх, хто за покликом серця та моральним обов`язком йде на допомогу!

У традиції українського народу допомагати одне одному. Нам притаманне побратимство – духовне споріднення та взаємодопомога.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

З 24 лютого 2022 року волонтерський рух мобілізувався та розгорнувся на повну силу – волонтери в Україні та з усього світу стали на захист нашої держави, передаючи тони гуманітарної допомоги, грошей і устаткування для ЗСУ, лікуючи поранених і навчаючи військових, допомагаючи громадянам, приймаючи тих, хто рятувався від війни.

Від свого імені та від громади Бучанського району висловлюю безмежну вдячність волонтерам, які від першого дня повномасштабної війни рятували людей, евакуювали під обстрілами, допомагали виживати в окупації.

Доземний уклін усім волонтерам, які одразу після деокупації Бучанського району надали потужну гуманітарну підтримку мешканцям району, що залишилися без житла та засобів для існування. Збирали кошти, забезпечували їжею та одягом, допомагали звести дах над головою. Медикам, які приїжджають надавати безкоштовні медичні послуги людям, психологам, які допомагають пережити важкі психологічні наслідки війни. Зоозахисникам, які з ризиком для власного життя, спасали тварин.

Щира вдячність волонтерським організаціям та окремим волонтерам, які зараз, коли росія намагається знищити нашу енергетичну інфраструктуру, працюють спільно з владою району щоб забезпечити населення генераторами, теплим одягом, продуктами харчування, оснастити «Пункти Незламності».

Пишаємось мешканцями звільненого Бучанського району самі стали волонтерами: діти і дорослі всіляко допомагають ЗСУ.

Волонтери - надзвичайні люди! Для вас волонтерство це сенс життя.

Адже, хіба можна плести, ремонтувати, ліпити, варити, зварювати, лікувати, клепати, в’язати, шити, сушити, збирати, їхати тисячі кілометрів, знаходити, купувати, перевозити, доставляти, вантажити, розвантажувати, домовлятися, не спати… І все це просто так? Для волонтерів - ні. В кожному випадку є своя причина. І ця причина має своє ім’я, спогад, місце, звук, надію, мрію. Але найголовніше - є мета! Це наша спільна Перемога над ворогом.

Волонтери, ваша заслуга у нашій Перемозі над ворогом буде такою ж великою як заслуга Збройних Сил України!

Слава Україні!

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень