Шановні військовослужбовці та ветерани!

Дата: 06.12.2022 09:52
Кількість переглядів: 90

Вітаю вас з Днем Збройних сил України!  Від себе особисто та від громади Бучанського району передусім висловлюю глибоку вдячність воїнам військових підрозділів, які обороняли та визволили Бучанський район від російських загарбників. Честь і слава вам!

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Успадкувавши одне з найпотужніших угруповань військ у Європі, за понад 20 років українська армія була майже знищена. Впродовж десятиліть відбувалися масові скорочення кадрових військовослужбовців, доводилося долати шалений тиск москви, яка всіляко противилися створенню в нашій країні дієздатних Збройних сил.

Переломним моментом стали події 2013-2014 років. Попри тотальну руїну в армії, зради, втрати, шалений тиск і підступність ворога, українським військовим вдалося згуртуватися в єдину потужну силу.

24 лютого 2022 року показало, що наша армія здатна дати гідну відсіч армії, яка за своєю потужністю вважалася «другою в світі». Дев`ять місяців важкої кровопролитної війни довели усьому світові, що українська армія – приклад для найсильніших армій світу. До лав ЗСУ прийшли вчорашні люди мирних професій і довели своє вміння бути найкращими воїнами, яких коли-небудь знав світ - умінням швидко навчатися техніці ведення бою, у навдивовиж короткі терміни опановувати сучасне озброєння, проявляти неймовірну мужність, гідність, честь, витримку, майстерність та вражаючу кмітливість.

Збройні сили України здивували світ. Проте, ми знаємо якою військовою звитягою славилися наші предки – від козаків до воїнів Армії УНР та вояків Української повстанської армії. При тому, що українці за своєю сутністю ніколи не були завойовниками. Мрією українця завжди було - орати свою землю і сіяти на ній хліб. Але у годину загрози ворожої навали українці відставляли плуга, брали до рук зброю і показували ворогові уміння захищати рідну землю.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто боронив і боронить честь і свободу рідної землі від ворога, хто нині мужньо воює і перемагає у боротьбі з російськими окупантами.

Бажаю вам, захисники, тільки Перемоги, міцного здоров’я, військової вдачі, а вашим сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому ЗІ ЩИТОМ!

Слава Збройним силам України! Слава Україні! 

Голова Бучанської районної державно (військової) адміністрації Данило Мавлянов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень