Данило Мавлянов спільно з головою Макарівської селищної ради Вадимом Токарем привітали військовослужбовців частини, яка дислокується на території Бучанського району

Дата: 07.12.2022 09:24
Кількість переглядів: 227

Сьогодні, 6 грудня, в день Збройних сил України, голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов спільно з головою Макарівської селищної ради Вадимом Токарем привітали військовослужбовців частини, яка дислокується на території Бучанського району.

Відзначили кращих військовослужбовців частини, яким вручили грамоти від імені голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації.

Данило Мавлянов подякував військовослужбовцям за сумлінне виконання службових обов’язків, за мужність, гідне виконання поставлених завдань з оборони, високий професіоналізм, надійний захист:

— Сьогодні одне з найважливіших для нас свят — День Збройних сил України. Збройні сили України — це звучить потужно. Я хочу подякувати Вам за сьогодення, а також за наше завтра, яке залежить від Збройних Сил України. Вам найбільше довіряють люди і пишаються вашими перемогами. Щиро вітаю кожного з вас зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+6


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень