Співпраця між ECHO та Бучанською районною державною (військовою) адміністрацією Київської області з доставки комплектуючих та монтажу модульних будиночків в Бучанський район

Дата: 07.12.2022 09:26
Кількість переглядів: 105

6 грудня у приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації Київської області пройшла робоча нарада під головуванням заступника голови Евгена Рибалко з представником Європейської комісії з цивільного захисту та операцій з надання гуманітарної допомоги (ECHO), а саме Ніколасом Говаертом Координатором Регіонального офису ECHO в Аммані, Йорданія (Nicolas Govaert Repid Response Coordinator and DRR focal point DG ECHO Regional Office-Amman (Jordan). ECHO фінансує операції з надання допомоги жертвам стихійних лих та конфліктів за межами Європейського Союзу.

Для надання гуманітарної допомоги Комісія працює приблизно з 200 оперативними партнерами, включаючи установи Організації Об'єднаних Націй, рух Червоного Хреста/Півмісяця та неурядові організації (НУО).

Допомога спрямовується неупереджено, безпосередньо жертвам, незалежно від їхньої раси, етнічної групи, релігії, статі, віку, національності чи політичної приналежності.

Наразі ведеться плідна співпраці між ECHO та Бучанською районною державною (військовою) адміністрацією Київської області з доставки комплектуючих та монтажу модульних будиночків в Україну, а саме в Бучанський район, що налічує 12 територіальних громад, 9 з яких, є найбільш постраждалі від агресії рф в Київський області.

Ніколас Говаерт та співробітник відповідальний за напрямок організації та будівництва модульних містечок на території Бучанського району, а саме в Гостомельскій, Бородянській та Макарівській територіальних громадах, начальник відділу економічної політики та агропромислового розвитку

Ігор Литвинюк здійснили робочу поїздку до одного з населених пунктів вказаних громад, а саме до селища Гостомель, яке є містом-героєм, що прийняло на себе перший страшний удар відбірної російської орди - російських штурмових десантників, та з честю витримав, хоча практично, кожен мешканець громади заплатив ціною пошкодженого або вщент зруйнованого майна.

Тому так важливо, саме мешканцям таких громад, першочергово надавати тимчасовий прихисток та можливість пережити холодну зиму. Адже ми всі віримо що Україну жде Перемога над ворогом, а отже і неодмінно прийде нова Весна!

Дякуємо організації «Європейська комісія з цивільного захисту та операцій з надання гуманітарної допомоги» за підтримку та надану допомогу. З великою шаною ми відносимся до Вашого вкладу в поліпшення життєвих умов звичайних цивільних - жінок, дітей та людей похилого віку Бучанського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень