Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад району та привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Дата: 07.12.2022 09:29
Кількість переглядів: 123

6 грудня начальник Бучанської районної військової адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад району, за участю першого заступника голови адміністрації Дениса Денисюка, заступника голови адміністрації Сергія Шкута, представників лісогосподарств району та районого управління ГУ ДСНС України у Київській області.

У зв'язку з настанням зимової пори, яка відзначилась різким температурним пониженням повітря та супутніми обставинами воєнного стану, на порядку денному наради були обговорені питання:

- стану забезпечення функцонування Пунктів Незламності у територіальних громадах району;

- матеріального забезпечення підрозділів Збройних Сил України, які дислокуються на території району;

- стану готовності захисних споруд цивільного захисту (укриттів) для населення в разі настання надзвичайного стану;

- забезпечення стелажами для збереження архівного фонду документів архівного відділу адміністрації.

На нараді було наголошено на необхідності забезпечення Пунктів Незламності альтернативними джерелами обігріву, наявності теплих речей, продуктів харчування, різноманітних інструкцій та пам'яток, для громадян, які перебуватимуть у даних пунктах щодо обізнаності, як діяти у різних кризових ситуаціях. Також було наголошено на постійній доступності до об'єктів цивільного захисту та укриттів.

Окремо Данило Мавлянов подякував головам територіальних громад за постійну підтримку та допомогу Збройним Силам України.

І не зважаючи на виклики сьогодення, 6 грудня ми святкуємо День Збройних Сил України і дякуємо всім нашим захисникам за неймовірну звитяжну роботу по захисту та обороні нашої держави, тому начальник Бучанської районної військової адміністрації вручив відзнаки військовослужбовцям, та привітав зі святом, яке уособлює мужність та неймовірну відданість своєму народові та країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень