7 грудня - День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 11:03
Кількість переглядів: 116

7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. Вітаю зі святом усіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах.

На зображенні може бути: текст

Це свято тих, хто забезпечує функціонування держави на рівні громад. Це відзначення одвічного притаманного українцям способу суспільного життя, в основі якого самоврядне суспільство. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною – обраною самою громадою в інтересах громади.

Місцеве врядування сьогодні є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Люди довірили вам важливу місію - розбудовувати та примножувати блага громад.

Протягом цього року Бучанський район пройшов надважкі випробовування. І мені дуже приємно відзначити, що у теперішній складний воєнний час влада кожної громади демонструє справжню турботу про свою громаду. Разом з районною владою ефективно працює, щоб захистити та забезпечити потреби людей. Нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити понівечені війною міста, селища, села Бучанського району багатими і розвинутими.

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, успіхів та наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам територіальних громад сіл, селищ та міст нашого району. І усім нам – Перемоги над ворогом!

Слава Україні!

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень