Благодійний збір вторинної сировини (макулатури) діток Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) ім. З. Алієвої Ірпінської міської ради Київської області

Дата: 07.12.2022 15:11
Кількість переглядів: 250

Управління гуманітарної політики з радістю долучилося до благодійного збору вторинної сировини (макулатури) діток Ірпінської спеціалізованої загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Київської області. Працівниками Бучанської райдержадміністрації було зібрано, доставлено та  передано до Ірпінська СЗОШ №12 одна тонна макулатури, кошти, отримані від її здачі на вторинну переробку, дітки вирішили направити на потреби бійців ЗСУ.

Фото без опису

Ірпінська СЗОШ №12 є авторською школою лінгвістики. Тут навчається 2378 учнів, працює 135 вчителів. У результаті збройної агресії росії та активних бойових дій на території міста у березні 2022 року зазнало ушкоджень майже 50% будівлі школи. Наразі все відновлено і йде оф-лайн навчання. Тому особливо важливо, що наші діти у День Збройних сил України, пам’ятають про своїх захисників та бодай чимось намагаються допомогти фронтові. 

Заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко відвідав класи молодшої школи та поспілкувався з дітками з приводу виховання в маленьких українцях свідомого, відповідального ставлення до оточуючого простору, вселити віру у власні сили, надати можливість отримати практичний досвід зміни оточуючого простору і довкілля, сформувати соціальні зв’язки між тими, хто бажає і готовий змінювати оточуючу реальність на краще, показати, що з кожною людиною, яка змінює будь-що на краще у власному житті, змінюється на краще і вся країна, і весь світ.

Фото без опису

Висловлюємо щиру подяку педагогічному колективу СЗОШ № 12 І-ІІІ ступеню м. Ірпінь за те, що в наш не простий час вони роблять свою нелегку справу та відроджують у наших дітях які побачили страшне обличчя війни  віру в добро, взаємодопомогу та любов.

Заступник директора з виховної роботи Понамарьова Олена Василівна показала зроблені до Дня Збройних сил України маленькими рученятами дітей, цього освітнього закладу, обереги які будуть надіслані нашим захисникам на фронт та у шпиталі.

Фото без опису

Дорогі, рідні наші Захисники та Захисниці, знаємо, що зараз Вам несолодко… В холодних окопах та важких боях, жорстоких битвах з чисельними втратами побратимів, але Ви тримайтесь, хлопці і дівчата, любі наші, неймовірні, тільки тримайтесь! Ми робимо і робитимемо все можливе, щоб підтримувати Вас, наших янголів-охоронців! Попри весь біль, тяжкість, морок та сум, все одно для Вас щодня сходить сонце, яке завдяки Вам світить нашим українськими діткам. Саме завдяки Вашій незламності діти всієї України мають змогу вчитися та і просто жити. Діти про це добре знають та намагаються чим можуть допомогти фронту.

Фото без опису

Висловлюємо безмежну вдячність за Вашу мужність, самовіддані подвиги заради життя кожного з нас. Ми та наші діти точно знаємо, що усім разом нам вдасться здобути омріяний мир для України! Ми з Вами, ми за Вами, ми поряд з Вами! Не зламаємось, не втратимо, відстоїмо своє та відбудуємо країну наших мрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень