У Київській області вже відновлено понад 4300 об’єктів, пошкоджених внаслідок російської збройної агресії

Дата: 07.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 137

У Київській області вже відновлено понад 4300 об’єктів, пошкоджених внаслідок російської збройної агресії. Ще на близько 900 об’єктах працюють ремонтні бригади. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.

Фото без опису

У регіоні щодня триває робота з відновлення об’єктів, що були пошкоджені внаслідок воєнних дій. Зокрема вже завершені ремонти 2544 приватних житлових будинків та 521 багатоповерхівки. Ремонти тривають ще на 308 багатоквартирних будинках та на 430 приватних садибах.

Також відновлено 134 заклади загальної середньої та дошкільної освіти. Ще на 33 таких об’єктах продовжуються роботи з відновлення, аби згодом ці заклади відчинили двері для своїх вихованців. Це не лише легкі ремонти по заміні віконних та дверних конструкцій. На окремих об’єктах довелося повністю відновлювати покрівлю, фасади, проводити ремонт всередині приміщень.

«Так, погодні умови, дефіцит електроенергії через ракетні обстріли вносять свої корективи в роботу з відбудови пошкоджених об’єктів. Але ми не плануємо збавляти темп. Якщо температурний режим не дозволяє виконувати зовнішні роботи, бригади працюють над відновленням всередині приміщень. Також розпочалися демонтажі багатоповерхівок. Зокрема такі роботи проводяться в Ірпені, Бородянці та інших населених пунктах пристоличного регіону», — зазначив Микола Бойко.

Відновлювальні роботи виконуються за гроші, виділені з резервного фонду держбюджету, коштом місцевих бюджетів. Також окремі ремонти проводяться за сприяння міжнародних партнерів, організацій та фондів. 

https://koda.gov.ua/na-kyyivshhyni-vzhe-vidnovleno-ponad-4300-obyektiv-poshkodzhenyh-vnaslidok-rosijskoyi-zbrojnoyi-agresiyi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень