Серія святкових концертів до Дня Збройних Сил України для військовослужбовців дислокованих у Бучанському районі

Дата: 09.12.2022 14:37
Кількість переглядів: 92

Управління гуманітарної політики долучилося до серії святкових концертів, присвячених Дню Збройних Сил України для військовослужбовців дислокованих у Бучанському районі.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні

Усі буремні події останніх років пробудили активне відродження української нації та української професійної армії у її сучасному вигляді. Нині військовослужбовець ЗСУ – це передовсім воїн за духом, шляхетний, мудрий і відважний. Саме такі сини та доньки України вже дев’ятий рік боронять нашу землю від ворога.

З вітальними словами до присутніх звертався заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко, який сердечно дякував усім учасникам бойових дій АТО/ООС, військовим, батькам і матерям наших захисників – усім, хто відстоює суверенну Україну, хто зі зброєю у руках береже мирне небо над нами. Хвилиною мовчання, схиливши голови перед пам’яттю загиблих, які поклали свої життя у протистоянні російській агресії було розпочато святковий захід.

Завідувача сектору культури молоді та спорту управління гуманітарної політики Сергія Виговського зустрічали оплесками, бо воїни добре знають, цю талановиту людину, яка не одноразово організовувала святкові заходи нашого району та заслужено отримав людське визнання. Сергій Виговський низько вклонився нашим воїнам та подарував для всіх декілька пісень, пісні не залишили нікого байдужим.

Святкові концерти пройшли у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у мир на нашій землі. Ще раз вітаємо зі святом усіх захисників і захисниць України. Сердечно бажаємо вам щастя, радості й добра. Хай Господь береже вас і нашу Україну. Нехай нас єднає незгасне світло віри та допомагає опікою Пресвята Богородиця.

Заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко, вітаючи усіх зі святом, зазначив, що «Головне – не сила, головне – дух воїна, саме в ньому воля і ключ до перемоги. А Господь нам допоможе подолати ворога, бо Він завжди за правду, а від так на боці України».

Також, висловлюємо щиру вдячність за організацію концертів Анжеліки Рудницькій та благодійному фонду «Світлий» в особі Світлани Легкої, Віталію Борісюку, Владимиру Остапчуку, Андрія Kishe ваш вклад в підтримку бойового духу наших воїнів безцінний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень