Минулого тижня в приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації проводилися навчання для кандидатів в усиновлювачі

Дата: 13.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 138

Навчання відбулося за ініціативи служби у справах дітей та сім`ї Бучанської райдержадміністрації та сприяння директора Київського обласного центру соціальних служб Наталії Ібрагімової.

Фото без опису

Метою заходу було надання допомоги майбутнім усиновлювачам у формуванні усвідомленого та відповідального рішення щодо усиновлення дитини.

Заняття провели тренери Київського обласного центру соціальних служб, які роз`яснювали питання щодо порядку всиновлення, прав усиновлених дітей та обов`язків усиновлювачів. Під час тренінгів у різних формах відпрацьовували налагодження позитивних взаємостосунків з прийомною дитиною, аби допомогти зрозуміти почуття дитини, особливі обставини її життя, визначитись щодо шляхів подолання можливих труднощів.

Фото без опису

Сподіваємось, що набуті під час тренінгу знання та навички допоможуть потенційним кандидатам оцінити свої можливості та остаточно прийняти відповідальне рішення щодо готовності виховувати дитину у своїй сім’ї.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень