Мінцифри: в Дії можна змінити місце проживання ВПО та скасувати статус

Дата: 13.12.2022 17:08
Кількість переглядів: 67

У застосунку доступні дві нові послуги для ВПО, які можна отримати без участі чиновника. Перша – зміна місця проживання, якщо ви переїхали до іншого міста України. Друга – скасування статусу ВПО, якщо ви повернулися на місце постійного проживання. 

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації разом із Міністерством соціальної політики продовжує вдосконалювати та запускати нові послуги для внутрішньо переміщених осіб. Щоб українці могли отримати їх швидко і без походів до держорганів.

Послуги працюють повністю автоматично. Заявки обробляються онлайн і вам більше не потрібно чекати на рішення держслужбовця чи повторно ходити в держоргани у разі помилки в заявах. Це значно економить час, прибирає людський фактор та можливість отримати відмову в послузі без вагомої причини.

Отримати послуги в Дії можна, як завжди, в кілька кліків, без зайвих довідок і оформлення їх в держорганах. Для цього просто натисніть на меню своєї довідки ВПО в Дії та виберіть необхідну послугу – Змінити адресу фактичного проживання або Скасувати статус ВПО.

https://koda.gov.ua/minczyfry-v-diyi-mozhna-zminyty-miscze-prozhyvannya-vpo-ta-skasuvaty-status-bez-uchasti-chynovnyka/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень