НА КИЇВЩИНІ ПРАЦЮЄ ОБЛАСНА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»

Дата: 15.12.2022 11:24
Кількість переглядів: 83

 У Київській області продовжує функціонувати «гаряча лінія». За номером (044) 363 07 34 жителі регіону можуть звернутися за допомогою чи консультацією щодо роботи структурних підрозділів ОВА, реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію чи подію на території Київської області.

Фото без опису

Протягом минулого тижня, з 5 до 11 грудня, на телефон «гарячої лінії» Київської обласної військової адміністрації надійшло 457 дзвінків. Це на 200 звернень більше, ніж попереднього тижня. Серед ключових тем, що турбували населення — відключення електроенергії та отримання гуманітарної допомоги (продуктових наборів). Усі питання, що надійшли на «гарячу лінію», взяті в роботу.

Нагадуємо, телефон «гарячої лінії» (044) 363 07 34 працює з понеділка до п’ятниці: 9:00 — 18:00. Дзвінки з номерів українських мобільних операторів здійснюються за тарифом оператора. Нагадуємо, на «гарячу лінію» Київської ОВА також можна залишати відгуки про роботу Пунктів Незламності на Київщині. Зворотний зв’язок допоможе виправити недоліки та покращити роботу Пунктів. 

https://koda.gov.ua/na-kyyivshhyni-praczyuye-oblasna-garyacha-liniya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень