У м. Вишневе відкрилася ще одна поліцейська станція

Дата: 20.12.2022 16:55
Кількість переглядів: 123

Сьогодні відбулося відкриття ще однієї поліцейської станції у місті Вишневе Бучанського району за участі начальника Головного управління Національної поліції в Київській області генерала Андрія Нєбитова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова та міського голови Вишневої міської громади Іллі Дікова.

Фото без опису

Це друга станція у Вишневому та п’ятнадцята на Київщині.

Раніше за схожим принципом працювали дільничні пункти охорони громадського порядку. Проте є значні відмінності. Поліцейська станція об’єднує роботу і дільничного офіцера, і помічників дільничного, і громадських формувань, і груп швидкого реагування, і ювенальної превентивної поліції, і кримінальної поліції, і співпрацю з місцевою службою надзвичайних ситуацій. Громадяни матимуть змогу звертатися сюди з різноманітних питань правового захисту та безпеки. Створення такої станції дасть змогу поліцейським швидко реагувати на повідомлення громадян, які проживають у громаді.

Фото без опису

Данило Мавлянов підкреслив значимість події:

«Хочу подякувати очільнику управління Національної поліції у Київській області генералу Андрію Нєбитову за те, що керівництво поліції робить все для того, щоб у воєнний час громадяни почувалися у максимальній безпеці. Відкриття поліцейської станції сприятиме ефективній роботі поліцейських у Вишневій міській громаді. Районна військова адміністрація і надалі всебічно сприятиме тому, аби поліцейські станції з`явилися у якомога більшій кількості населених пунктів Бучанського району».

Поліцейським офіцером громади призначено Артема Тимофєєва.

Поліцейська станція працюватиме за адресою: м.Вишневе, вул. Марії Примаченко, 16.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень