Серія святкових заходів до дня Святого Миколая для Бучанського району

Дата: 23.12.2022 10:17
Кількість переглядів: 113

Цьогоріч, у рамках святкування Дня Святого Миколая, управління гуманітарної політики долучилося до низки тематичних святкових заходів з 15 по 21 грудня для дітей територіальних громад Бучанського району.

Фото без опису

Впродовж цих дат Бучанська районна державна адміністрація спільно з місцевими підприємцями, які погодилися допомогти Святому Миколаю подарувати радість дітям та органами місцевого самоврядування долучилася до 12 заходів - різноманітних зустрічей, майстер-класів, свят в закладах освіти та культури району.

І навіть у такий важкий для України час, ми не повинні забувати про радощі для наших дітей.

«Наші воїни воюють, щоб кожна дитина могла мати свято. А Миколая діти чекають, вони повинні отримати цю радість навіть всупереч всьому, всупереч війні, всупереч тому, що, можливо не всі рідні можуть собі це дозволити, але ми – дорослі повинні хоча б трішечки компенсувати всі ці негаразди і подарувати радість дітям», - заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко.

Завідувач сектору культури молоді та спорту управління гуманітарної політики Сергій Виговський на кожному з заходів вітав дітей у образі Святого Миколая, якого діти радо зустрічали. Були також і новорічні пісні, і конкурси та ігри.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів. Це дуже важливо подарувати посмішку та бодай крихту тепла нашім дітям, адже наразі триває війна за їх майбутнє, за їх право на щасливе життя та особисту свободу у вільній і незалежній країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень