Подарунок для дітей з Бучанського району

Дата: 26.12.2022 10:46
Кількість переглядів: 125

До новорічних свят підприємці з міста Кам`янець-Подільський Хмельницької області зробили подарунок - передали новенький одяг для дітей Бучанського району.

Фото без опису

Різдво - час дива та чарів. А у цей важкий воєнний час діти найбільше очікують і потребують свята та подарунків і сюрпризів від св.Миколая. Не усім дітям щастить отримати подарунки цього року. Тож благодійники намагаються виправити цю несправедливість. Як от підприємці з міста Кам`янця-Подільського Руслана та Володимир Монастирські.

Вони передали в дарунок дітям багато нового гарного одягу для дітей різного віку.

Служба у справах дітей та сім`ї Бучанської райдержадміністрації напередодні свят адресно передала цей одяг дітям-сиротам та дітям у сім`ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Бучанський район постраждав внаслідок російської агресії. Багато сімей опинилося у дуже скрутних обставинах, є дитячі будинки сімейного типу, де виховуються діти, які залишились без батьківської опіки. Тому така допомога є надзвичайно корисною і необхідною.

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов та служба у справах дітей та сім`ї висловлюють подяку благодійникам пані Руслані Монастирській та пану Володимиру Монастирському за їхню щедрість та небайдужість.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні

Принагідно хочемо привернути увагу тих, хто має бажання і можливість допомагати: дуже багато мешканців Бучанського району потребують різноманітної гуманітарної допомоги. Адже багато хто залишився без житла і живе у дуже скрутних обставинах. Тому будемо раді допомозі у вигляді продуктів, теплого одягу, генераторів.

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень