У Немішаєвському ліцеї №2 відкрився «Клас безпеки»

Дата: 26.12.2022 11:34
Кількість переглядів: 130

У Немішаєвському ліцеї №2 відкрився «Клас безпеки». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА. Там діти вивчатимуть правила пожежної безпеки, потенційну загрозу підозрілих предметів, що можуть виявитися вибухонебезпечними, порядок дій при звучанні сигналів повітряної тривоги та багато інших життєво важливих речей. Клас обладнаний всіма необхідними матеріалами, аби учні могли легко та якісно засвоювати важливу інформацію.

Фото без опису

Таку класи безпеки створюються спільними зусиллями працівників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників органів управління освітою та місцевих підрозділів охорони здоров’я, ДСНС, поліції, меценатів, міжнародних організацій.

Протягом наступного року «Класи безпеки» заплановано відкрити в більшості закладів освіти області. Загалом у пристоличному регіоні вже функціонує 11 таких класів, ще 30 на стадії створення.

Крім того, починаючи з 5 вересня, в закладах загальної середньої освіти територіальних громад, що постраждали від повномасштабного російського вторгнення, представниками ГО «Ліга офіцерів» за сприяння Фонду підтримки демократії Посольства США в Україні та Женевського центру управління сектором безпеки проводяться навчальні заняття на тему «Зменшення ризиків травмування та загибелі дітей від мін і вибухонебезпечних предметів у Київській області». У період з вересня 2022 по лютий 2023 року бесіди з питань протимінної безпеки заплановано провести у 136 закладах освіти області.

Джерело: https://koda.gov.ua/u-vasylkivskomu-ta-nemishayevskomu-liczeyah-vidkryly-klasy-bezpeky/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень