Відбулась нарада із начальниками служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад Бучанського району

Дата: 28.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 101

На виконання протокольного доручення Служби у справах дітей та сім`ї Київської обласної військової адміністрації сьогодні в.о. начальника служби у справах дітей та сім`ї Бучанської районної державної (військової) адміністрації Любов Дубінчук провела нараду з керівниками служб у справах дітей та сім`ї територіальних громад району. Нарада відбулася за участю заступника голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євгена Рибалка.

Фото без опису

На нараді обговорили низку питань:

- заходи щодо своєчасного виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування чи перебувають у складних життєвих обставинах;

- своєчасна постановка на облік дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

Фото без опису

- оперативне оформлення та своєчасна подача до органів опіки комплекту документів, які підтверджують набуття дитиною статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини, або в якої відсутнє житло. Своєчасне внесення відповідної інформації до Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти».

Участь у робочій нараді була корисною та змістовною, надала змогу з`ясувати та вирішити проблемні питання, що виникають у роботі відповідних служб в питаннях захисту прав дітей в умовах воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень