10 медичних ліжок, медичні візочки та ходунки, матраци, рушники та перев`язувальний матеріал надійшли до Бучанського району

Дата: 22.01.2023 12:12
Кількість переглядів: 101

10 медичних ліжок, медичні візочки та ходунки, матраци, рушники та перев`язувальний матеріал зібрала та передала до Бучанського району датська благодійна організація ACTT International та спілка українців в Данії.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Це функціональні медичні ліжка, які дозволяють хворим людям без зайвих зусиль приймати комфортне положення. Багатофункціональна медичне ліжко для лежачих хворих дає можливість змінити положення для полегшення догляду за хворим - забезпечить підхід до хворого, дозволить підключити додаткові прилади для проведення медичних і гігієнічних процедур і запобігти утворенню пролежнів.

Фото без опису

Доставку вантажу в Україну здійснила благодійна організація «Благодійний фонд Надії Вовк «Берегиня».

Крім того, було передано 10 медичних візків, 5 медичних ходунків, 10 матраців, ковдри, подушки, рушники, перев`язувальний матеріал.

Усе це медичне обладнання привезли у Бучанську районну державну (військову) адміністрацію для розподілу між медичними установами Бучанського району.

Фото без опису

4 медичних ліжка, матраци, ковдри, подушки сьогодні отримала КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради.

У Гостомельську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини передано 6 візочків та 1 ходунки.

Увесь перев`язувальний матеріал передано на фронт.

Решта медичного обладнання протягом наступного тижня буде передано у медичні заклади стаціонарного типу Бучанського району.

На зображенні може бути: у приміщенні

Бучанська районна державна (військова) адміністрація висловлює щиру подяку особисто пану Tommy Rassing Randrup ,який виступив ініціатором допомоги мешканцям Бучанського району. Tommy Rassing Randrup побував з колегами в Бучанському районі влітку 2022 року. Вони об`їхали найбільш постраждалі громади нашого району, завітали до Бучанської військової адміністрації з метою з`ясування потреб і централізованого надання допомоги. Після чого, разом зі спілкою українців в Данії вирішили допомогти медичним обладнанням.

Дякуємо за потужну підтримку друзям з Данії!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень