Данило Мавлянов взяв участь у робочій поїздці у село Загальці Бородянської територіальної громади

Дата: 22.01.2023 12:15
Кількість переглядів: 119

Данило Мавлянов взяв участь у робочій поїздці у село Загальці Бородянської територіальної громади. Візит відбувся у складі робочої групи, до якої увійшли заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко, заступниця голови Київської обласної військової адміністрації Жанна Осипенко, народні депутати Юлія Гришина - членкиня Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, та Андрій Одарченко - член комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики та голова Бородянської територіальної громади Георгій Єрко.

Фото без опису

Під час повномасштабного російського вторгнення важка артилерія ворога зруйнувала село - знищено житлові будинки, школу, дитсадок.

Влітку 2022 року Київська обласна військова адміністрація, Угорська екуменічна служба допомоги та Бородянська територіальні громади підписали Угоду, яка передбачає проведення реконструкції навчального комплексу в селі Загальці Бородянського району.

Фото без опису

У рамках виконання Угоди відбулась зустріч з Директором Фонду угорської екуменічної служби допомоги Іштваном Петрушкою. Оглянули модульний дитячий садочок, ознайомилися з проектом відбудови школи у селі Загальці, дитячого садка та укриття під ним. Також обговорили питання безпечного навчання дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень