У Софіївській Борщагівці відкрився ще один "Пункт незламності"

Дата: 22.01.2023 12:17
Кількість переглядів: 181

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов взяв участь у відкритті «Пункту незламності» у Софіївській Борщагівці.

Фото без опису

У заході взяли участь перший заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Денис Денисюк, перший заступник голови Борщагівської сільської ради Олександр Головко, голова БФ «Українці єдині» Северіон Дангадзе.

Допомогу в організації нового «Пункту незламності», що розташований у ЖК «Софія», надав благодійний фонд «Українці Єдині» на чолі з громадським діячем, бізнесменом Северіоном Дангадзе та за сприяння районної і місцевої влади.

Фото без опису

Пункт для зручності відвідувачів розділений на зони та містить понад 25 сидячих робочих місць, дитячий куток із розмальовками, іграшками, інтерактивними дошками, м’якими меблями тощо. Приміщення має два генератори понад 5 кВт, вогнегасники, медичні аптечки та доступ до мережі інтернет через Starlink. Пункт працюватиме для відвідувачів із 9:00 до 21:00, проте інтернет буде доступний цілодобово в межах доступу сигналу мережі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень