В Київській обласній військовій адміністрації вручили ключі від нових квартир 31 родині, які втратили житло через бойові дії

Дата: 01.02.2023 16:58
Кількість переглядів: 216

В Київській обласній військовій адміністрації вручили ключі від нових квартир 31 родині, які втратили житло через бойові дії в області та окупацію російською армією. Під час заходу були присутні тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської ОВА Дмитро Назаренко, представники від районів та громад.

Квартири для родин придбали в межах Програми «Нова оселя» на 2022-2023 роки за кошти з обласного бюджету. Житло сімей, які отримали нові домівки, неможливо відновити шляхом поточного, капітального ремонту чи реконструкції, або ж це є економічно недоцільним. 

«З перших днів повномасштабної війни Київська область прийняла на себе удар ворога. Наші населені пункти зазнали колосальних руйнувань. Тисячі українських сімей залишилися без житла. І сьогодні у нас невелике свято  ми маємо змогу повернути посмішку на обличчя людей, які втратили своє житло. 31 родина з 9 громад Київщини отримала ключі від нових квартир. Програма «Нова оселя» продовжує працювати, а ми робимо все можливе, щоб якомога більше сімей повернули те, що у них забрала війна», – сказав Дмитро Назаренко.  

Квартири отримали родини з Бишівської, Бородянської, Бучанської, Васильківської, Гостомельської, Дмитрівської, Іванківської, Ірпінської, Макарівської громад. Це багатодітні сім’ї та сім’ї з дітьми й вагітними жінками, родини, які мають чоловіків, які перебувають у лавах ЗСУ, російському полоні, сім’ї, які втратили рідних через вторгнення російської федерації в Україну. 

Житло розташоване у Броварах, Богуславі, Борисполі, Ірпені, Макарові. Це квартири, які мають від однієї до п’яти кімнат.

Як повідомлялося раніше, у місті Буча 52 родини військових стали власниками нових квартир.

https://koda.gov.ua/u-kyyivskij-ova-vruchyly-klyuchi-vid-kvartyr-31-rodyni-yaki-vtratyly-zhytlo-za-programoyu-nova-oselya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень