Віцепрезидентка німецького Бундестагу Катрін Герінг-Екардт відвідала сьогодні Бучанський район

Дата: 03.02.2023 12:38
Кількість переглядів: 172

У Бородянці віцепрезидентку Бундестагу зустріли заступниця Голови Верховної ради України Олена Кондратюк, голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов, начальник відділу забезпечення та супроводження проєктів управління міжнародного співробітництва Київської обласної військової адміністрації Микита Геращенко та в.о. голови Бородянської селищної ради Георгій Єрко.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

 

Віцепрезидентці Бундестагу показали наслідки бомбових ударів російської армії по житлових будинках Бородянки. Розповіли про жорстокість російських військових, які не дозволяли проводити рятувальні роботи, витягати людей з-під завалів, про жахіття окупації та як організовувався процес евакуації мешканців селища.

Катрін Герінг-Екардт у розмові з Данилом Мавляновим та Герогієм Єрко цікавив стан справ з енергозабезпеченням селища та району, як працює інфраструктура в умовах вимкнення світла, забезпеченість населення роботою, яким чином в таких умовах навчаються діти, як часто бувають повітряні тривоги та ін. З цікавістю сприйняла розповідь про те, як люди власноруч відновлюють своє житло, про спроможність українців не лище відбудовувати власне житло, але й піднімати з руїн бізнес.

Фото без опису

Після чого пані віцепрезидентка ознайомилася як у Бородянці відновлює роботу приватний бізнес, малі підприємства.

На запитання пані віцепрезидентки про те, який настрій панує у людей, Данило Мавлянов відповів: «Стійко і з гідністю витримуємо важкі випробовування. Підтримуємо нашого президента та віримо в ЗСУ».

Розповіли пані віцепрезидентці про допомогу іноземних держав та міжнародних благодійних організацій у відбудові зруйнованих об`єктів та забезпеченні обладнанням для енергопостачання. Говорили про необхідність захисту інфраструктурних об`єктів від постійних ракетних обстрілів.

Катрін Герінг-Екардт приїхала до України аби безпосередньо на місці скласти уявлення про відбудову, гуманітарну ситуацію та важкі будні українців.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень