Бучанський район відвідала президент Парламентської Асамблеї НАТО пані Жоель Гарріо-Майлям

Дата: 06.02.2023 10:46
Кількість переглядів: 141

Пані президент у супроводі делегації побувала у селищі Бородянка. Делегацію зустрічали заступниця Голови Верховної ради України Олена Кондратюк, голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов, начальник відділу забезпечення та супроводження проєктів управління міжнародного співробітництва Київської обласної військової адміністрації Микита Геращенко та в.о. голови Бородянської селищної ради Георгій Єрко.

Фото без опису

Пані Жоель Гарріо-Майлям побачила руйнування багатоповерхових будинків у селищі Бородянка, пошкоджений пам`ятник ТарасаГригоровича Шевченка, відвідала модульне містечко, в якому проживають люди, які внаслідок російських бомбардувань залишилися без житла. Оглянула також графіті британського художника Бенксі, які він, у підтримку України, зобразив на стінах зруйнованих будинків Бородянки.

Фото без опису

Парламентська Асамблея НАТО демонструє незмінну міцну підтримку нашої країни з боку парламентарів держав – членів Альянсу. Асамблея закликала уряди та парламенти країн Альянсу чітко заявити, що путінська Росія є державою-терористом, а також докласти зусиль до створення міжнародного трибуналу для притягнення до відповідальності за скоєний РФ злочин агресії проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень