Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад району

Дата: 08.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 160

08 лютого відбулася нарада з керівниками територіальних громад району, Бучанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Бучанського районного управління ГУ НП України в Київській області та інших силових структур району.

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенні

Нарада пройшла під головуванням начальника Бучанської районної військової адміністрації Данила Мавлянова за участю першого заступника голови адміністрації Дениса Денисюка, заступника голови адміністрації Сергія Шкута.

У зв’язку з продовженням воєнного стану тривають заходи з мобілізації, про що йшла мова у першому питанні наради, зокрема постановки громадян на військовий облік, проходження медичних оглядів та варіантів служби у ЗСУ.

Також піднімалися питання передачі транспортних засобів для військових потреб, та порядку компенсації у разі їхнього пошкодження або знищення у ході військових дій. Матеріального забезпечення військовослужбовців, зокрема передачі тепловізорів, будівельних та лісоматеріалів тощо.

Окремо йшла мова про роботу Пунктів незламності у громадах району, роботи комісії з їхнього обстеження, матеріальних резервів громад та внесення змін до програм з метою корегування відповідно до діючих норм і потреб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень