Робота Бучанської мобільної соціально-психологічної допомоги

Дата: 18.02.2023 08:23
Кількість переглядів: 158

Бучанська мобільна бригада соціально-психологічної допомоги працює з місцевими мешканцями та внутрішньо-переміщеними особами на деокупованій території Бучанського району з серпня минулого року. 

Фото без опису

За цей період фахівчинями надано сотні консультацій психолога та соціального працівника, потребуючим видано гуманітарні продуктові та гігієнічні набори. Робота націлена на попередження й виявлення ґендерно зумовленого та домашнього насильства, підтримку населення на деокупованій території у воєнний та повоєнний періоди і проводиться шляхом екстреного, кризового втручання при виїздах, телефоном, онлайн, стаціонарно.

Мобільна бригада тісно співпрацює з органами місцевого самоврядування, поліцією, громадськими та іншими організаціями в рамках проєкту фонду ООН у галузі народонаселення за підтримки імплементаційного партнера ГО «Інноваційні соціальні рішення». Підписано ряд меморандумів про співпрацю, зокрема й із Бучанською районною державною (військовою) адміністрацією, у приміщенні якої дислокується мобільна бригада й стаціонарно проводить прийом.

Наразі фахівчинями започатковано тематичні групи підтримки для бажаючих та потребуючих допомоги. Зустрічі відбуваються в центральних публічних бібліотеках Бучі та Ірпеня щодватижні. Розглядаються актуальні проблеми за запитами учасників зустрічей щодо панічних атак, сенсів, невизначеності, втрати, вигоряння та інші болючі психологічні питання під час війни. 

Про подальші анонси, консультації, прийом та роботу бригади можна довідатись за телефоном їх гарячої лінії 0505275653.

Подбати про свій стабільний психоемоційний стан, стати опорою для себе та оточуючих – це наблизити Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень