На Київщині в Центрах надання адміністративних послуг з’являються нові сервіси для населення. Про це повідомляють у Департаменті економіки Київської ОВА

Дата: 20.02.2023 17:01
Кількість переглядів: 138

Тепер ще у чотирьох ЦНАПах Київської області нотаріуси надаватимуть свої послуги. Мова йде про центри в Бучанській, Ірпінській, Васильківській та Калинівській (Фастівського району) громадах.

Фото без опису

Впровадження цього сервісу стало можливим завдяки меморандумам, що були підписані між Департаментом економіки Київської ОВА, Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції, Нотаріальною палатою України та громадами області. 

Завдяки співпраці між цими структурами покращиться ефективність вчинення нотаріальних дій, буде забезпечена доступність щодо отримання онлайн- та офлайн-консультацій нотаріусів. 

Ще однією перевагою є зменшення кількості довідок, що необхідні для отримання нотаріальних послуг.

​Окрім цього, у Тетіївській громаді відкрили виїзне відділення ПриватБанку в Центрі надання адміністративних послуг.

У ньому можна отримати банківські послуги з випуску та перевипуску карток, оплати комунальних платежів та інших переказів. Також для фізичних осіб доступне оформлення вкладів, страхових полісів, а для підприємців — профільні консультації щодо програм кредитування, доступних банківських інструментів.

Відкриття цього відділення — це результат запровадження пілотного проєкту виїзних відділень у рамках співпраці ПриватБанку та Агенції регіонального розвитку Київської області. 

Нагадаємо, що раніше у Ржищівській громаді запрацювало виїзне відділення ПриватБанку в ЦНАПі.

https://koda.gov.ua/shhe-v-chotyroh-cznapah-kyyivshhyny-notariusy-nadavatymut-svoyi-poslugy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень