Нову партію гуманітарної допомоги передав Благодійний Фонд "Співдружність України" Бучанській районній державній (військовій) адміністрації

Дата: 20.02.2023 17:05
Кількість переглядів: 198

За ініціативи голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова адміністрацією ведеться активна робота з благодійними організаціями щодо забезпечення потреб мешканців району, ВПО та військових підрозділів, що розташовані на території Бучанщини.

Фото без опису

Так, завдяки активній роботі очільниці служби у справах дітей та сім`ї Любові Дубінчук долучився до співпраці з Бучанською військовою адміністрацією Благодійний Фонд "Співдружність України".

Голова БФ «Співдружність України» Ігор Соловйов та його заступник Дмитро Соловйов обговорили з першим заступником голови Бучанської районної державної адміністрації Денисом Денисюком подальші плани з передачі генераторів на потреби тих військових формувань, які знаходяться на території району, а також гуманітарної допомоги для дітей-сиріт та сімей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Фото без опису

Денис Денисюк від імені Бучанської військової адміністрації висловив вдячність Благодійному Фонду "Співдружність України" за постійну допомогу Бучанському району та вручив подячні грамоти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень