Тренінг «Протидія та запобігання домашньому насильству у громадах»

Дата: 22.02.2023 09:46
Кількість переглядів: 161

ГО “Рада жінок Донеччини” запрошує взяти участь у тренінгах «Протидія та запобігання домашньому насильству у громадах» для представників(-ць) громадських організацій, активістів(-ок), лідерів(-ок) думок.

Це тренінги для тих, хто хоче розібратись в темі домашнього/ гендерно зумовленого насильства, а також зрозуміти, що може робити громадська організація та активіст(к)и для запобігання та протидії домашньому/гендерно зумовленому насильству.

Офіційний веб-сайт Шевченківскької районної у м.Полтаві ради

Під час двох днів онлайн-тренінгів ви зможете: - зрозуміти, які види та форми може приймати домашнє насильство; - як можливо його попередити; - як сформувати нульову толерантність до будь-яких проявів насильства у своїй громаді; - які механізми передбачено законом для притягнення кривдників до відповідальності; - чому проблема домашнього насильства так актуалізувалася під час війни.

Коли? По 9 березня з 10:00 до 14:30. Учасники можуть обрати для себе зручні дати. Як зареєструватись? Форма реєстрації та більш детальна інформація за посиланням: https://bit.ly/ni_nasylstvu2023

Дедлайн? Для участі у першій сесії тренінгів необхідно подати заявку до 9 лютого. Для участі у подальших - заявки приймаються до 3 березня. Тренінги організовуються ГО “Рада жінок Донеччини” у межах програми UNFPA з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству, що здійснюється за підтримки уряду Великої Британії, Канади та Бюро гуманітарної допомоги USAID


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень