Завершився обласний етап першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» з номінації «Початкова освіта»

Дата: 01.03.2023 09:35
Кількість переглядів: 212

Конкурсні випробування тривали протягом місяця. Для участі зареєструвалися 88 учасників та учасниць з Київщини. У випробуванні «Тестування» взяли участь 73 педагоги, у «Майстер-класі» – 63, у фінальному етапі 21.02.2023 брали участь 6 педагогів. Журі оцінювали рівень професійної компетентності конкурсантів під час презентації власних педагогічних ідей.

Фото без опису

Перемогу у даному етапі змагань здобула вчитель Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Тетяна Сушко в номінації «Початкова освіта».

За результатами випробувань конкурсу від Бучанського району також визначено освітян, які продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності:

Косар Оксана, учителька початкових класів Крюківщинського ліцею «ЛІДЕР» Вишневої міської ради;

Хоменко Наталія, учителька початкових класів Бузівського академічного ліцею Дмитрівської сільської ради.

Відзначаємо невтомну працю всього педагогічного колективу Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст», імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради в особі директора ліцею Антоненко Валентини та заступника директора з НВР Гнедюк Ніни. Вони не тільки самі неодноразово відзначені освітяни з багаторічним стажем, але і сприяють зростанню молодих талановитих педагогів на базі освітнього закладу. Підтримка молодих освітян у досягненні нових професійних висот під час війни надзвичайно важлива, з огляду на те, що таку відзнаку і наснагу до перемоги продемонструвала педагогиня з м. Ірпеня, адже ще влітку 2022 заклад відбудовувався після російської навали, а  восени мали перебої зі світлом та опалення, проте освітній процес не припинявся навіть в таких умовах.

Додатково нагадуємо цьогорічні здобутки вихованців гуманітарного ліцею «Лінгвіст», учениця 9 класу ліцею «Лінгвіст» Анна Коваль стала переможницею обласного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська література». А також вихованка цього ж закладу Людмила Благодушко зайняла III місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Українська мова».

Пишаємося  досягненнями усіх талановитих педагогів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень