Питання оперативної обстановки в Бучанському районі та мобілізаційних заходів були розглянуті з керівниками та старостами територіальних громад

Дата: 09.03.2023 15:23
Кількість переглядів: 122

09 березня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками, старостами територіальних громад району щодо оперативної обстановки в Бучанському районі та мобілізаційних заходів, зокрема проведення заходів з актуалізації переліку військовозобов’язаних осіб та залучення їх до військової служби, а також відпрацювання механізмів активізації вручення повісток у громадських місцях.

Зі вказаних питань доповіли: заступник начальника Бучанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Маринич, заступник начальника Бучанського районного управління поліції ГУ НП України у Київській області Олександр Бондар, співдоповідачі: керівники та старости територіальних громад району.

Додатково Олександр Бондар наголосив присутнім на необхідності проведення інформаційно-попереджувальної та контролюючої роботи щодо запобігання розповсюдженню Ч(П)ВК "Редан" на території району. Ця агресивна молодіжна субкультура, яка спрямована на масові бійки, є черговою інформаційно-психологічною операцією, що прямо загрожує життю та здоров’ю дітей, а також їхньому оточенню.

Наразі всі спроби впровадження вказаного руху на території України були виявлені та попереджені правоохоронними органами, однак потрібно бути пильними, задля уникнення небезпечних ситуацій в подальшому, оскільки психологічний стан дітей є досить вразливим в умовах воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень