До роковин повномасштабного російського вторгнення на територію Київщини відбулася конференція за участю представників іноземних посольств

Дата: 11.03.2023 10:56
Кількість переглядів: 145

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов взяв участь у конференції «Рік незламності. Разом до Перемоги».

Фото без опису

Захід під такою назвою організувала Київська обласна військова адміністрація. Присвячено подіям роковин повномасштабного російського вторгнення та деокупації Київщини.

Зібралися представники іноземних посольств, міжнародних гуманітарних організацій, представники СБУ, поліції, керівники тих громад, що постраждали внаслідок окупації – усі ті, хто брав участь в евакуації, допомозі населенню деокупованих територій, хто надає фінансову підтримку у відновленні зруйнованої інфраструктури.

Т.в.о. голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко та заступник Віталій Власюк висловили подяку міжнародним партнерам за підтримку і допомогу у відновленні життя регіону.

Фото без опису

За допомогою світової спільноти Київщина відбудовується. З перших днів деокупації відчувався шалений рівень підтримки з боку міжнародних партнерів. Це - відновлення газо та водопостачання, електроенергії та логістичних шляхів, відновлення зруйнованих будівель соціальної інфраструктури, домогосподарств. 

Присутнім продемонстрували короткий документального відеофільм про рік повномасштабної війни росії проти України, понад місяць окупації та жорстоких боїв у Київській області, евакуацію мирного населення, зелені коридори та гуманітарні колони, спільну роботу з відновлення життя в регіоні після деокупації Київської області, проєкти відбудови і розвитку.

Фото без опису

Було представлено презентацію зі статистикою та ілюстраціями руйнацій у Київській області, переліком проєктів, які були реалізовані спільно з міжнародними партнерами, пропозиції проєктів з відбудови.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень