У Бородянці відкрили новий Центр надання адміністративних послуг

Дата: 17.03.2023 10:08
Кількість переглядів: 110

В урочистому відкритті взяли участь закордонні партнери, представники Бородянської ТГ, місцеві мешканці. Київську обласну військову адміністрацію представляли т.в.о. голови КОВА Dmitry Nazarenko , заступник голови Микола Бойко , директорка Департамент економіки Київської ОДА Наталя Погребна.

Фото без опису

Приміщення, де розташовувався ЦНАП у смт Бородянка, було зруйновано з перших днів повномасштабного вторгнення рф. У жовтні 2022 року розпочалось будівництво модульної конструкції ЦНАПу. Проєкт реалізовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Також UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та ЄС забезпечили новий Центр відповідною технікою та обладнанням.

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та дерево

«Вдячні всім партнерам за допомогу та підтримку. Тільки разом із місцевою владою, депутатським корпусом, іноземними партнерами ми зможемо відновити зруйноване окупантами. До відбудови маємо підходити комплексно, враховуючи всі потреби мешканців. Однією з першочергових задач — надання необхідних послуг населенню. Такий сучасний та комфортний ЦНАП, що буде надавати близько 200 видів адміністративних послуг, — чудовий приклад нашої спільної та злагодженої роботи», — зазначив Дмитро Назаренко.

КОВА

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень