Костянтин Катаєв та Любов Дубінчук провели онлайн-нараду з керівниками служб у справах дітей та сім`ї територіальних громад Бучанського району

Дата: 22.03.2023 10:43
Кількість переглядів: 361

Заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Костянтин Катаєв та керівниця служби у справах дітей та сім`ї Любов Дубінчук провели онлайн-нараду з керівниками служб у справах дітей та сім`ї територіальних громад Бучанського району.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

На нараді йшлося про роботу щодо розвитку інституту прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, патронатних вихователів.

Розглянули також питання обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які прибули до Бучанського району з тимчасово окупованих територій, та оцінки потреб таких дітей та сімей; моніторингу місцезнаходження облікованих дітей вказаних категорій та контролю терміну перебування таких дітей за межами України у межах, установлених законодавством.

Було наголошено на необхідності чіткого дотримання вимог законодавства щодо вчасного виявлення та реагування у випадках, якщо виявлено перебування дитини в умовах, які загрожують її життю та здоров`ю.

Загалом на нараді розглянули усі питання згідно з протокольним дорученням засідання колегії Київської обласної військової адміністрації.

Забезпечення виконання вимог законодавства щодо обов`язковості соціального супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу перебуває на особистому контролі голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова та ретельно виконується службою у справах дітей та сім`ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень