Керівники територіальних громад району взяли участь у нараді при голові Бучанської районної державної (військової) адміністрації

Дата: 29.03.2023 09:06
Кількість переглядів: 213

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов за участю першого заступника, заступників голови адміністрації, керівника апарату та керівників окремих структурних підрозділів адміністрації провів нараду з головами територіальних громад Бучанського району.

На зображенні може бути: 15 людей, люди стоять та у приміщенні

На порядок денний було винесено питання:

- про проведення кампанії «Міста Героїв»;

- про функціонування пунктів Незламності;

- про забезпечення пожежної безпеки в Бучанському районі у весняно-літній період.

Обговорили проведення заходів щодо відзначення звільнення Бучанського району від російської окупації.

Пункти Незламності змінюють графік роботи. За результатами засідання рекомендовано головам міських, селищних, сільських рад залишити функціонування в робочий час Пунктів Незламності у адмінбудівлях міських, селищних, сільських рад, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі Інтернет та підзарядки мобільних пристроїв, а усі інші Пункти Незламності перевести в режим «готові до роботи». При необхідності, робота таких пунктів буде відновлена протягом 2-ох годин.

У зв’язку з настанням весняно-літнього періоду, підвищенням температури навколишнього середовища, щорічно відзначається збільшення кількості пожеж. Як правило, в цей період відбувається несанкціоноване спалювання сухої трави, сміття, займання торфянників. З метою запобігання трагедій необхідно вжити заходів з протипожежного захисту у весняно-літній період, забезпечити моніторинг пожежної небезпеки та утримання в належному стані водойм для забезпечення водою пожежних машин тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень